Praktijk Autorijbewijs

Wil je een goede rijopleiding, die van jou een veilige en vlotte chauffeur maakt, maak dan een afspraak voor een gratis proefles!

De auto waarmee je lest is een Golf 7, een veelgebruikte auto in de rijschoolbranche.

 

De rijlessen vinden in overleg met jou, plaats van maandag t/m vrijdag. We geven les in Rijsbergen, Zundert, Achtmaal, Etten-Leur en de examenlocatie is Breda.

 

Voordat je het praktijkexamen kan afleggen, dien je eerst je Eigen Verklaring in te vullen en deze moet goed gekeurd worden door het CBR, dit moet je als kandidaat zelf regelen. Tevens moet je de rijschool machtigen. Dit is snel geregeld als je inlogt op www.mijn.cbr.nl  

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met je rijlessen en vanaf je  17de verjaardag examen afleggen. Tot je 18de verjaardag mag je autorijden onder begeleiding van een coach. Alle informatie vind je op www.2todrive.nl

 

De duur van de rijopleiding is per kandidaat verschillend. Je begint eerst met de voertuigbeheersing, zoals, leren sturen, schakelen, bediening van gas- en rempedaal en bijzondere verrichtingen komen aan bod.  Daarna ga je verder met verkeersdeelneming, hierin staat bewust waarnemen, verkeersinzicht en veilig en oplossingsgericht leren rijden centraal.

 

Na deze fase ga je verder met het zelfstandig autorijden, alle losse onderdelen die je geleerd hebt, komen samen in een vlotte veilige rit.

Als je dit beheerst ben je klaar voor het behalen van je rijbewijs en ga je, je kennis en vaardigheden laten zien aan een examinator.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Bij ons kan je de complete rijopleiding

voor je vrachtautorijbewijs volgen.

Wil je een goede rijopleiding,

maak dan een afspraak voor een gratis proefles!

Bekijk hier onze
cursusagenda.

Neem vrijblijvend contact

met ons op!